sportlaan 10 postbus 912 6800 ax arnhem tel 026-3341042 fax 026-3341216 info@intexarchitecten.nl www.intexarchitecten.nl
Visie

inTex architecten werkt aan haar projecten vanuit de visie dat “binnen” en “Buiten”, het interieur en exterieur, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een goed ontwerp groeit van een doordachte vertaling van het ruimtelijk programma van eisen naar een verantwoorde massa en gevelopbouw. Wel in die volgorde. Of het nu gaat om een woning of een utiliteitsgebouw, de basis van een goed ontwerp start van binnenuit. Deze visie is vertaald in onze naam inTex architecten.

In ons werk is duurzaam bouwen een belangrijke aspect dat we bij de start van al onze projecten prominent betrekken. In een uitdagende dialoog met onze opdrachtgevers zoeken we de maximale mogelijkheden om duurzaamheid in ontwerp, techniek en materialisering te integreren.
Via 3D Revit tekensoftware werken we in een BIM omgeving aan onze projecten. Het gezamenlijk werken in een 3D model staat garant voor een  optimale communicatie met opdrachtgever en betrokken adviseurs en consistent tekenwerk.