Van Dijkhuizen Medel 1
Van Dijkhuizen Medel 2
Van Dijkhuizen Medel 3
Van Dijkhuizen Medel 4
Van Dijkhuizen Medel 5
Van Dijkhuizen Medel 6
Van Dijkhuizen Medel 7
Van Dijkhuizen Medel 8
Van Dijkhuizen Medel 9
Van Dijkhuizen Medel 10
Van Dijkhuizen Medel 11
Van Dijkhuizen Medel 13
Van Dijkhuizen Medel 14
Van Dijkhuizen Medel 1
Van Dijkhuizen Medel 2
Van Dijkhuizen Medel 3
Van Dijkhuizen Medel 4
Van Dijkhuizen Medel 5
Van Dijkhuizen Medel 6
Van Dijkhuizen Medel 7
Van Dijkhuizen Medel 8
Van Dijkhuizen Medel 9
Van Dijkhuizen Medel 10
Van Dijkhuizen Medel 11
Van Dijkhuizen Medel 13
Van Dijkhuizen Medel 14

Bedrijfsruimte met Tankstation Van Dijkhuizen, Tiel

Opdrachtgever:
Van Dijkhuizen

Op bedrijventerrein Medel te Tiel hebben we voor Olie- en Benzinehandel Van Dijkhuizen een complex ontworpen waarin drie gebouwtypen zijn gecombineerd. Naast een tankstation, met grote shop, zijn dat een bedrijfshal en een kantoor. 

Het beeldkwaliteitplan vroeg op deze locatie, welke langs de centrale ontsluitingsroute van het bedrijventerrein ligt en dus vol in het zicht van iedereen die daar in- of uitgaat, een bijzondere architectuur. De uitdaging was om de verschillende bedrijfsonderdelen te koppelen tot 1 geheel. De oplossing daarvoor is een markant vormgegeven "koppelschijf" die de verschillende bouwvolumes met elkaar verbind.