Oosterbeek Verpakkingen 1
Oosterbeek Verpakkingen 2
Oosterbeek Verpakkingen 3
Oosterbeek Verpakkingen 4
Oosterbeek Verpakkingen 5
Oosterbeek Verpakkingen 8
Oosterbeek Verpakkingen 7
Oosterbeek Verpakkingen 1
Oosterbeek Verpakkingen 2
Oosterbeek Verpakkingen 3
Oosterbeek Verpakkingen 4
Oosterbeek Verpakkingen 5
Oosterbeek Verpakkingen 8
Oosterbeek Verpakkingen 7

Bedrijfsruimte Oosterbeek Verpakkingen, Nijmegen

Opdrachtgever:
Oosterbeek Verpakkingen

Op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen hebben we voor Oosterbeek verpakkingen een bedrijfsruimte (1000m2) met kantoor (500m2) ontworpen. Het kantorenblok op de begane grond heeft een eigen vorm, materialisering en kleurstelling t.o.v. de bedrijfshal. Dit kantoorblok "schuift" in de terugliggende translucente gevel van de bedrijfsruimte en geeft daarmee een zeer herkenbaar beeld.

Enige jaren geleden is het kantoor opgetopt t.b.v. de realisatie van extra kantoorruimte en een dakterras.