Bol Venray 2
Bol Venray 3
Bol Venray 4
Bol Venray 5
Bol Venray 6
Bol Venray 7
Bol Venray 8
Bol Venray 9
Bol Venray 10
Bol Venray 11
Bol Venray 12
Bol Venray 13
Bol Venray 2
Bol Venray 3
Bol Venray 4
Bol Venray 5
Bol Venray 6
Bol Venray 7
Bol Venray 8
Bol Venray 9
Bol Venray 10
Bol Venray 11
Bol Venray 12
Bol Venray 13

Kantoor Bol Accountants en Adviseurs, Venray

Opdrachtgever:
Bol Accountants en Adviseurs

De opdracht voor het ontwerp voor Bol Accountants en Adviseurs was om het bestaande kantoor te renoveren en uit te breiden met zo'n 1500m2, verdeeld over 3 bouwlagen, inclusief een kelder.

In het ontwerp hebben we gekozen om het nieuwe deel 'vrijstaand' van het bestaande kantoor te plaatsen en in de tussenruimte een nieuwe entreepartij te maken. De beide gebouwen zijn met elkaar verbonden door een grote overkragende luifel. Markant is de gebogen vorm van de met zink beklede gevel die de bezoeker naar de entree 'begeleidt'. Bijzonder is ook het strakke metselwerk dat voegloos is gelijmd en waarvan de zwarte kleur contrasteert met de overgeschilderde witte gevels van het bestaande kantoor.