Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele
Hafele

Kantoor Hafele, Apeldoorn

Opdrachtgever:
Hafele

Het interieur van het kantoorpand van Hafele was toe aan een revitalisering. De begane grond met entreehal en showroom was rommelig en de balie werd niet meer gebruikt. Op de verdiepingen met kantoorruimten miste transparantie, waren de verkeersgebieden erg donker en was een eenduidig beeld afwezig. 

In ons interieurontwerp, dat we na de conceptfase in samenwerking met Liesbeth Albers hebben uitgewerkt, is een huisstijl ontworpen waarbij de glazen wanden, een lichte kleurstelling en uniform materiaalgebruik het interieur van het pand een nieuwe en karakteristieke uitstraling hebben gegeven.