Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis
Nijhuis

Kantoor Nijhuis, Apeldoorn

Opdrachtgever:
Nijhuis Apeldoorn

Voor bouwbedrijf Nijhuis Apeldoorn hebben we een volledig nieuw interieur ontworpen. Vanaf het entreegebied tot aan de kleinste ruimte op de 2e verdieping is het interieur van totale kantoor gestript en vernieuwd.

Het gesloten karakter van het oorspronkelijke interieur weerspiegelde niet langer het beeld dat Nijhuis naar haar opdrachtgevers wilde uitstralen. Aspecten als samenwerken in teams, transparantie in het interieur, licht en ruimte, moesten in het 'nieuwe' kantoor zichtbaar zijn. De voormalige traditionele 'kale' kantine is omgebouwd tot een fijne ontmoetingsruimte waar ook gewerkt kan worden, zowel individueel als in groepen. 

Ook het verbeteren van de werkomgeving voor de medewerkers was een belangrijk item. Naast de ruime werkplekken zijn ook de installaties voor verlichting (100%LED) en ventilatie geoptimaliseerd. In de open werkomgeving is ten aanzien van de materiaalkeuzes voor vloer, wanden en plafond extra aandacht besteed aan een optimalisatie van de akoestiek.