Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1
Van der Heijden 1

Kantoor Van Der Heijden, Schaijk

Opdrachtgever:
Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Wat begon als een voorstel voor een nieuwe balieomgeving is uitgegroeid tot een totale renovatie van het kantoor, zowel voor de gevels als het complete interieur. Daarbij was duurzaamheid een belangrijk thema bij deze renovatie. Het ambitieniveau van onze opdrachtgever was het behalen van een Breeam certificaat het "Very Good" (3 sterren).

Door een compacte uitbreiding boven de entree en een volledige herindeling van de plattegronden ontstond er meer ruimte voor werkplekken, vergaderruimte en een ruime entree. De ruimere entreepartij met de zinken gevel en de aangepaste kleurstelling van de gevels zorgen voor het moderne beeld Van Der Heijden wilde uitstralen.

Dat geldt ook voor het vernieuwde interieur. Veel transparantie, heldere lijnen en tijdloos maar fris kleur- en materiaalgebruik zorgen voor een representatieve entreehal en een fijne werkomgeving.