Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 2
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 2
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1
Van Dijkhuizen 1

Kantoor Van Dijkhuizen, Tiel

Opdrachtgever:
Van Dijkhuizen Olie- en Benzinehandel.

Voor Olie- en Benzinehandel Van Dijkhuizen hebben we een cirkelvormig kantoor ontworpen met 100% spiegelende glazen gevels. Het ligt op een prominente locatie aan een rotonde die het bedrijventerrein Kellen ontsluit. Komende vanaf de A-15 rijdt het verkeer deels rondom het gebouw waardoor men zichzelf in de taps uitlopende gevels weerspiegeld ziet "meerijden". 

Bij het tekenwerk van dit complexe gebouw, een combinatie van de cirkelvormige plattegronden met de taps uitlopende gevels, hebben we dankbaar gebruik gemaakt van onze 3D Revit tekensoftware. ook bijzonder is ook de cirkelvormige vide in het hart van het gebouw. De diameter daarvan wordt op elke verdieping groter en volgt de lijn van de taps uitlopende buitengevel.