De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk
De Valk

Winkel Welkoop, Wekerom

Opdrachtgever:
De Valk

Voor Cooperatie De Valk is een ontwerp gemaakt voor een Welkoop winkel met aansluitend een magazijn en kantoorruimte. De uitdaging was om dit gebouw een moderne uitstraling te geven ondanks dat de opdrachtgever een 'functionele hal' met weinig bijzonderheden voldoende achtte.

Ondanks dat vanuit Welkoop geen grote glasvlakken in de gevel gevraagd werden, is er een oplossing gevonden om het geheel niet als een "dichte doos" te ervaren. De gelamineerde houten spanten en het strakke materiaalgebruik geven een moderne uitstraling aan het gebouw. De hoofdvorm is afgeleid van een traditionele schuur, een verwijzing naar de doelgroep van Welkoop.